hero kuva

UUTISET

La 5.11. VOLTTITEHTAAN HALLOWEEN TEMPUT & DISKO


Lauantaina salin täyttää Halloween ja temppuilua teeman mukaisesti on luvassa aamusta iltaan. Päivällä klo 10-18 vapaavuoron yhteydessä järjestetään koko perheen Halloween temppuilut (tavallisin vapaavuorohinnoin). Illalla salin valtaa Halloween disko joka on suunnattu 7-12v temppuilijoille. Tule nauttimaan tunnelmasta ja yllätysohjelmasta!

Harrastuskausi alkaa ma 22.8.

Volttitehtaan kausi alkaa ohjattujen tuntien osalta maanantaina 22.8. Ilmoittautuminen käy kuumana ja suosituimmat tunnit ovat jo täyttyneet! Varmista paikkasi tunneilla ilmoittautumalla nyt! Uutuutena mukana keskiviikon aamutunnit, Ninjatemppuilu, Trikkaus ja nuorten Ilma-akrobatia.

PE 29.4. VOLTTITEHTAAN VAPPUDISKO

Temppuiluilta kaikille diskoilusta, temppuilusta & hauskanpidosta kiinnostuneille. Illan aikana temppuillaan, herkutellaan ja diskoillaan Volttitehtaan temppusalissa. Lisäksi iltaan sisältyy myös muuta yllätysohjelmaa ja vapaaehtoinen PUKUKISA. Eli vapputeemaan pukeutuiminen on suositeltavaa!

Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat! Ilmoittaudu nyt ja nappaa myös kaverit mukaan!

Poikien VolttiYö Pe 27.5. (Girl's night La 21.5. PERUTTU)

Volttitehtaan historian suosituimmat tapahtumat ovat jälleen täällä. Yötapahtumissamme temppuillaan ohjatusti ja vapaasti, rakennetaan majoja, herkutellaan sekä nautitaan ihanasta yhdessäolosta. Volttiyöt on tarkoitettu 7-12v innokkaille temppuilijoille. Varmista paikkasi ilmoittautumalla heti mukaan!

La 5.3. VOLTTITEHTAAN GLITTERTEMPUT

Temppuiluilta kaikille glitteristä, temppuilusta & hauskanpidosta kiinnostuneille. Illan aikana temppuillaan, herkutellaan ja diskoillaan Volttitehtaan temppusalissa. Lisäksi iltaan sisältyy myös muuta yllätysohjelmaa ja jokainen osallistuja saa mukaansa teeman mukaisen yllätyslahjan.

Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat! Ilmoittaudu nyt ja nappaa myös kaverit mukaan!

Upouusi Volttitehdas aukeaa!

Aloitamme helmikuun 7. päivä uusissa tiloissa osoitteessa Seutulantie 17.